LAATUTARVIKE
SuomenLaatutarvike Oy
FI
EN

Edustukset

Meillä on 30-vuoden kokemus tukkukaupasta ja eri toimialoilta. Edustamme suoraan tehtaita ja maahantuojien varastoja, jolloin saat tuotteet aina parhaaseen hintaan, etkä maksa ylimääräistä välikäsille. Mikäli et löydä alla olevia tuotteita nettikaupasta, niin lähetä tarjouspyyntö jolloin saat nopeasti vastauksen. Etsimme jatkuvasti edustaja huipputuotteille. Esim. nyt on starttaamassa nikotiinipussi myynti suoraan tehtaan edustukseen. Pellettikauppa käy myös hyvin ja sinne etsitään lisää tehtaan edustajia. Jos kiinnostuit, ota yhteys.

Lämmitys ja tallipelletit suoraan tehtaalta

Suomen Laatutarvike Oy edustaa Luumäen Pelletti Oy:n myyntiä Suomessa. Pelletit vievät huomattavasti polttopuita vähemmän tilaa, lämmittävät nopeammin ja niitä kuluu polttopuita vähemmän. Myös rahtikustannukset jäävät polttopuita edullisemmaksi. Näin ollen pellettejä käyttämällä lämmittäminen tulee edullisemmaksi ja on siistimpää.Tarjouspyynnöt ja tiedustelut:
risto@pelletti.fi / 050 441 4539

Laadukaat NICCOS nikotiini- ja kofeiinipussit nyt Suomessa!

NICCOS tuotteissa on kaikki viranomaisten vaatimat merkinnät selvästi suomeksi ja ruotsiksi. Tuotteet saapuvat tuoreena suoraan tehtaalta ja niissä on aina yhden (1) vuoden säilyvyysaika.NICCOS ASIANTUNTIJAT:

Puhelin 09-315 76831 Pentti Kuosmanen / pentti.kuosmanen@laatutarvike.fi

Puhelin 09 315 77393 Antti Tuominen / antti.tuominen@laatutarvike.fi

Puhelin 09 315 74106 Jarkko Järvinen / jarkko.jarvinen@laatutarvike.fi

Haluatko säästää tulostuskustannuksissa?

Meiltä löytyy alkuperäiset ja tarviketulostusvärit sekä tulostimet. Alla olevasta hakumoottorista löydät helposti tulostimeesi värit. Huomioi, että valikko avautuu haun tehtyä sivun alalaitaan. Jos tarvitset apua tai tarjouksen isommistä määristä, niin laita postia asiakaspalvelu@laatutarvike.fi

Abena valikoima

Edustamme Abenan valikoimaa Suomessa. Abenan koko valikoima on tilattavissa edullisesti kauttamme tukkupakkauserittäin. Tuotteet voi noutaa Vantaan varastosta sovitulla aikataululla tai voimme toimittaa edullisesti halkin suomen.Kiinteistönhuolto ja ylläpito, pesuaineet, siivousvälineet, pehmopaperit, jätesäkit


Jätesäkit


Kertakäyttöastiat


Uudelleenkäytettävät pillit ja ruokailuvälineet


Abenan selattava terveydenhuollon katalogi

Työpaikkatarvikkeet 2024

Uusi työpaikkatarvikekuvasto on ilmestynyt, tervetuloa tutustumaan.


Kahviotuotteet ja pakkaustarvikkeet 2023

Uusi kahvio- ja pakkaustarvikekuvasto, tervetuloa tutustumaan.

Työtuolit, pöydät ja kalusteet 2023

Uusi kalustekuvasto, tervetuloa tutustumaan.