LAATUTARVIKE
SuomenLaatutarvike Oy
FI
EN

PELLETIT

Suomen Laatutarvike Oy edustaa Luumäen Pelletti Oy:n myyntiä Suomessa. Pelletit vievät huomattavasti polttopuita vähemmän tilaa, lämmittävät nopeammin ja niitä kuluu polttopuita vähemmän. Myös rahtikustannukset jäävät polttopuita edullisemmaksi. Näin ollen pellettejä käyttämällä lämmittäminen tulee edullisemmaksi ja on siistimpää. Myymme kotitalouksiin, jälleenmyyntiin sekä yrityksille, meillä ei ole tilausrajoja, vaan hinnat määräytyvät toimitusosoitteen ja rahdin mukaan. Mikäli tilaatte ns. kimppatilauksia ja saamme rekan aina tyhjäksi, niin se näkyy hinnassa. Täyteen rekkaan mahtuu 68kpl 500kpl säkkejä tai 34-tonnia. Rekassa on nostolaite, jolla lavat saadaan tiputettua pois. Alla oleviin hintoihin lisätään toimituskulut. Tuotteet voi myös noutaa tehtaalta, Taavetista, Oulusta tai Vantaalta.

Tarjouspyynnöt ja tilaukset: 050 441 4539 tai risto@pelletti.fi

Ajojärjestely: 044 2486269 tai jarkko@pelletti.fi

Alapuolella on havainnollistava taulukko pellettien vastaavuuksista muihin materiaaleihin. Pelletti ja briketti ovat lähellä toisiaan, joten niitä ei ole vertailussa.
Keskimäärin yksi pellettikuutio painaa noin 600kg ja sisältää energiaa 3000kWh. Yksi kuutio kevytöljyä vastaa noin 3,3 kuutiota pellettiä ja yksi pinokuutio koivuhalkoja vastaa noin 0,51-irtokuutiota pellettejä.

Pelletin voi suhteuttaa toisiin polttoaineisiin ja energiaksi alla olevien kertoimien mukaisesti. Muuntokertoimet ovat keskimääräisiä.

Hinnat ovat pienille määrille tehtaalta noudettuna ja tilaukseen lisätään rahti. Näet suuntaa-antavan rahdin kun kirjoitat hakukenttään sanan Luumäki. Eli jos tilaat esim. 6-lavaa/tonnia, niin LAVA6-9 antaa hinnan 55, jolloin rahti on 6 x 55€. Parhaiten hinta selviä kun lähetät tarjouspyynnön osoitetiedolla ja määrällä risto@pelletti.fi, niin saat tarkan hinnan määräalennuksineen ja toimituskuluineen, sekä toimitusaikatiedon.

Toimituskulut löytyvät kuvaa klikkaamalla.

49,00alv 0%
314,00alv 0%
266,00alv 0%
360,00alv 0%
180,00alv 0%